Termeni și condiții

Prin accesarea site-ului www.epigraf.ro sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

Datele de identificare

Nume : S.C. Editura Epigraf S.R.L.

Adresa : Str. Fântânilor nr.1 A, Iași, Jud. Iași, Cod postal 700337

CUI: RO 40875145

Nr. Registrul Comerțului: J22/1419/2019

Banca: BCR Iași

Cont: RO06RNCB0175163233550001

Capital social: 200 RON

Utilizarea site-ului

Editura Epigraf poate efectua toate modificările necesare pe pagina www.epigraf.ro, inclusiv modificări legate de preț și taxe, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Editura Epigraf nu este responsabilă pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare.

Pozele şi descrierile produselor de pe site au un caracter orientativ și pot exista diferențe cu echivalentele reale ale acestora.

Date personale, confidențialitate

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, datele şi informaţiile pe care ni le furnizaţi prin vizitarea acestui site şi efectuarea de comenzi online vor fi folosite de către Editura Epigraf doar pentru a gestiona relația de colaborare dintre Editura Epigraf și dumneavoastră. Datele dumneavoastră nu vor fi făcute publice pe site-ul editurii sau pe materiale publicitare și nu vor fi transmise, nici măcar parţial, altor firme sau persoane fizice. Datele pot fi furnizate doar autorităților statului, în urma unor solicitări legale justificate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, expediați un mesaj pe adresa epigrafromania@gmail.com.

De asemenea, ne puteți contacta în cazul în care datele dumneavoastră sunt incorect înregistrate de către Editura Epigraf.

Garanții

Editura Epigraf garantează expedierea cărţilor comandate, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Editura Epigraf va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare, cu defect de fabricație sau alte titluri decât cele comandate.

Editura Epigraf nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism sau alte cauze.

Reclamaţii

În cazul apariției unor probleme sau dacă aveți sugestii, ne puteți trimite mesajele dumneavoastră la adresa: epigrafromania@gmail.com.

Sugestiile sau problemele raportate ne vor ajuta să îmbunătățim serviciile și produsele pe care vi le propunem.

Editura Epigraf va rezolva orice dispută apărută cu clienții pe cale amiabilă, prin înțelegere între părți.

În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate pe site includ TVA, acesta fiind de 5% în cazul cărților și de 19% în cazul altor produse (planșe, cartoane decupabile etc).

Cheltuilele de livrare sunt trecute separat, iar TVA-ul pentru acestea este de 19%.

Livrarea produselor de pe site-ul www.epigraf.ro se face printr-o firmă de curierat.

Livrarea comenzilor cu o valoare mai mare de 200 de lei este gratuită.

Costul livrării pentru comenzile mai mici de 200 de lei este de 16 lei dacă se va opta pentru plata prin transfer bancar în contul Editurii Epigraf și de 20 de lei dacă plata va fi făcută la curier, în momentul primirii produselor.

Livrarea se va face în 48 ore prin curier rapid. În cazul în care, din anumite morive, produsul nu este în stoc, chiar dacă apare pe site, veți fi contactat de un reprezentat Epigraf pentru a discuta termenii de livrare.

Returnarea produselor

Editura Epigraf va respecta prevederile Ordonanţei de urgenţă nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepţionarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate.

În cazul în care sunt bănuite atitudini de rea-voință, Editura Epigraf îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului. De asemenea, Editura Epigraf poate solicita daune-interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare în cazul atitudinilor de rea-voință.

Produsele pot fi returnate la adresa:

Iași, str. Fântânilor nr.1A, Județul Iași, cod poștal: 700337, S.C. Editura Epigraf S.R.L. tel: 0740007013, e-mail: epigrafromania@gmail.com.

Drepturi de autor

Conţinutul acestui site este, în totalitatea lui (textele, imaginile, codul sursă al paginilor, elemente de grafică etc.), fără nicio excepție, proprietatea Editurii Epigraf sau a partenerilor cu care aceasta colaborează și are treptul de a le folosi, fiind protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală.Copierea oricărei părți, prin orice mijloace, de orice dimensiune, din conţinutul acestui site fără acordul prealabil al Editurii Epigraf este interzis și contravine legilor în vigoare iar, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

 

Related Images: